Band

Het bruisend middelpunt van The Radiators is zanger Jan-Marc Schreur. The Radiators bestaan verder uit Frank Bergkamp (toetsen, zang), Klaas Beute (drums), Ference Hulshof (gitaar, zang) en Hylco de Boer (bas, zang).

The Radiators spelen een mix van Classic Rock & Nederpop en trekken de aandacht met een heel eigen geluid. Hun muziek golft van De Dijk (de gelijkenis van de stem van zanger Jan-Marc met de stem van Huub is verbluffend!) naar Elvis Presley, Lynyrd Skynyrd, Lee Towers, Eric Clapton, Johnny Cash, Polle Eduard, The Rolling Stones, Het Goede Doel, The Doors, B.B. King, The Proclaimers, Joe Cocker & The Scene. Om maar even een paar namen te noemen…

De leden van The Radiators hebben zich de afgelopen jaren in binnen- en buitenland bewezen op bruiloften, bedrijfs- en pleinfeesten, in kroegen en in feesttenten. The Radiators maken geen gebruik van backing tracks en spelen alles altijd 100% live. Ambachtelijk muziek maken is wat ze doen.

Optreden voor een enthousiast publiek vinden ze het leukste wat er is. Hun doel is om samen met het publiek van ieder optreden weer een feestje te maken!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.theradiators.nl voor meer informatie.